Over RLIT

RLIT is gevestigd in Rockanje aan de Middeldijk 2, Rockanje is een badplaats op Voorne-Putten en ligt in de buurt van Rotterdam en meer specifiek de Rotterdamse havens Europoort en de Maasvlakte.

RLIT bestaat vanaf 1 januari 2014 en is opgericht door Remco Luitwieler. Het initiƫle doel van de onderneming was het MKB ontzorgen op gebied van systeembeheer/ICT. Inmiddels is de onderneming breder geworden, dan eerder voorzien door vragen uit de markt, naast systeembeheer worden er maatwerk applicaties geprogrammeerd en meegewerkt bij grote infra-projecten als Systems Engineer.

Wat altijd voorop is blijven staan is hoge service (de klant zijn systemen moeten altijd draaien), klantgerichtheid (meedenken in oplossingen en daarbij behorende kosten) en het gevoel voor IT (elke situatie is uniek en vraagt een eigen oplossing).

Over Remco

Remco Luitwieler is in 1993 met VBO (groen) gestart en via MBO elektrotechniek en HBO propedeuse Hogere informatica heeft hij in 2010 zijn Master Computer Science behaald aan de Technische Universiteit Delft. Daarna is hij als Systems Engineer bij meerdere infraprojecten betrokken geweest en heeft hij ook zijn kennis als Software Engineer in de praktijk toegepast.

In 2014 heeft hij zijn eigen onderneming RLIT gestart.

Het onderwijspad geeft al aan dat Remco een brede interesse heeft en veel doorzettingsvermogen om een doel te bereiken. Voldoening haalt hij uit tevreden klanten en mooie technische oplossingen die echt iets toevoegen.